Haluatko loistavan ja tasaisen ihon kehon omilla aineilla?

Keskeisimmät kysymykset & vastaukset liittyen Anteis-tuotteisiin

 

K: Koska voin saada Anteis-käsittelyn?
V:  Kun sinusta vaikuttaa siltä, että väsymys, stressi ja ajan kuluminen ovat jättäneet näkyviä jälkiä kasvoillesi, kaulallesi on aika keskustella Anteis tuotteiden käytöstä terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa. Tarkan diagnoosin perusteella hän suosittelee sinulle parhaiten soveltuvaa tuotetta.

K: Minkälaisen ammattilaisen vastaanotolle minun tulisi hakeutua saadakseni Anteis-tuotteisiin liittyen?
V: Turvallisuutesi vuoksi Anteisin tuotteet on tarkoitettu käytettäviksi terveydenhuollon ammattihenkilön  valvonnassa tarkkoja ohjeita noudattaen. Hoidon antaja voi olla esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut lääkäri, ihotautilääkäri, plastiikkakirurgi tai asiantuntijasairaanhoitaja.

K: Mitä hoitokerran aikana tapahtuu?
V: Noin 30 minuuttia kestävän hoitokerran aikana terveydenhuollon ammattihenkilön antaa sinulle ihonsisäisiä pistoksia hoidettaviin kohtiin: kasvojen painaumiin, nenän ja suupielten välisiin juonteisiin, otsaryppyihin, dekoltee ja käsien alueen juonteisiin ja arpiin… Siinä kaikki!

K: Sattuuko käsittely?
A: Anteis-tuotteet (Esthélis,  Fortélis ja Mesolis) on suunniteltu siten, että käsittely on mahdollisimman kivuton. terveydenhuollon ammattihenkilö kysyy kuitenkin, kuinka kipuherkkä olet. Vastauksestasi riippuen hän saattaa ehdottaa sinulle paikallispuudutusta.

K: Kuinka kauan kestää, ennen kuin tulokset näkyvät? Kuinka kauan tulokset säilyvät?
V: Hoidon päätyttyä voit välittömästi havaita eron hoidetuilla alueilla. Noin 30 minuutin kuluessa rypyt ja muut painaumat tasoittuvat ilman että luonnollinen ilmeesi muuttuisi tai kasvosi jähmettyisivät mitenkään. Esthélis- ja Fortélis-käsittelyjen tulokset säilyvät pitkään.

K: Kuinka usein hoitoja tulisi ottaa?
V: Ellei terveydenhuollon ammattihenkilö päätä antaa sinulle alkuperäistä käsittelyä täydentäviä pistoksia seurantakäyntisi aikana, hoidetuille alueille ei tarvitse ottaa uusia pistoksia useampaan kuukauteen. Mesolis-käsittely dekoltee ja käsien alueelle tulisi suorittaa kolmen hoidon sarjana (2-3 viikon välein) ja tämän jälkeen terveydenhuollon ammattihenkilön  ohjeistuksen mukaan ylläpitohoitona n. puolivuosittain.

K: Mitä sivuvaikutuksia Anteis- tuotteilla voi olla? Täytyykö minun pysyä kotona pari päivää hoidon jälkeen?
V: Anteis-tuotteet perustuvat hyaluronihappoon, jota on kehossa luonnostaan. Siksi tuotteisiin ei liity sivuvaikutusriskiä. Tätä tukee se tosiasia, ettei tuotteiden ole tähän mennessä raportoitu aiheuttaneen allergisia reaktioita eikä niiden käyttämiseksi tarvita erillistä allergiatestiä.

Keskustele asiasta terveydenhuollon ammattihenkilön  kanssa!

 

Hoitoalueita:

Silmärypyt
Hoitoalueita

Ilmerypyt
Hoitoalueita
 

TuotesarjatEnnen ja jälkeenKysymyksiäHinnasto

 

Go to top