Haluatko loistavan ja tasaisen ihon kehon omilla aineilla?

Tuotesarjat

Anteisin injektoitavat täyteaineet jakaantuvat neljään tuotesarjaan: Esthélis, Fortélis, Modélis ja Mesolis – kasvojen piirteiden muotoilusta, ihon elastisuuden ja säihkeen palauttamiseen.

Luonnollisesti turvalliset
Anteis täyteaineet valmistetaan ei-eläinperäisestä hyaluronihaposta, jota on ihmiskehossa luonnostaan. Kun pistokset antaa asianmukaisesti valtuutettu ammattilainen (1), keho ei koe niitä vieraina aineina.
Siksi Anteis-tuotteilla on erittäin hyvä turvallisuusprofiili, ja niiden allergia- ja sivuvaikutusriskit ovat huomattavan alhaisia. Käsittely voidaan tehdä ilman esitestejä!

 

Esthélis

Esthélis – Filling to perfection
Esthélis-geelit täydentävät ihanteellisesti syvävaikutteisia Fortélis-käsittelyjä: ne täyttävät ja tasoittavat pinnallisesti kasvojen kaikenlaisia ryppyjä ja kohentavat huulten rajoja ja muotoa – välitön ja kohottava vaikutus. Anteisin kehittämän ainutlaatuisen CPM teknologian avulla saavutetaan turvallisesti luonnollisen näköinen ja pitkäkestoinen lopputulos.

Esthélis + Glycerol
Esthélis + Glycerol on ainutlaatuinen yhdistelmätuote, joka tuottaa erittäin tasaisen ja pitkäkestoisen täyttötuloksen ja hoitaa ihoa: tuote kosteuttaa ihoa ja parantaa sen sävyä ja kimmoisuutta. Glyseroli voimistaa hyaluronihapon kosteuttavaa tehoa muodostamalla suojaavan kalvon hyaluronihapon ympärille.
www.esthelis.com

 

Fortélis

Fortélis - Modelling to perfection
Fortélis tasoittaa syvimpiä ryppyjä, tekee huulista täyteläisemmät ja muotoilee kasvojen linjoja. Anteisin tuotteita käyttävät ammattilaiset korostavat Fortélis-geelin huomattavan täyttävää tehoa, jolla saadaan aikaiseksi pitkäkestoinen lopputulos. Fortélis-geelin avulla piirteesi yksinkertaisesti palautuvat täyteen loistoonsa.
www.fortelis.com

 

Mesolis

Modélis – Shaping to perfection
Modélis Shape on Anteisin-tuotesarjan vahvin tuote.  Modelis on loistava vaihtoehto kun halutaan muotoilla kasvojen piirteitä ja palauttaa ikääntymisen aiheuttama kasvojen volyymin vähentyminen. Anteisin muita tuotteita voidaan hyvin käyttää Modelis-hoidon yhteydessä – täyttää pinnallisempia juonteita ja näin saavuttaa luonnollinen lopputulos.

 

Mesolis

Mesolis – Hydration to perfection
Mesolis – avain ihosi nuorentamiseen ja elastisuuden palauttamiseen. Mesolis-geeleillä palautat  tehokkaasti ihosi menetetyn kosteuden ja kimmoisuuden.  Mesolis-geelit sopivat niin kämmenselän, dekoltee-alueen ja kasvojesi säihkeen palauttamiseen.
www.mesolis.com

 

 

Hoitoalueita:

Huulet

Hoitoalueita

Nasolabiaali-poimut

 

TuotesarjatEnnen ja jälkeenKysymyksiäHinnasto

 

Go to top